Corona

Geachte relatie,

Naar aanleiding van de laatste aanvullende maatregelen over het Corona-virus vanuit het kabinet/RIVM willen wij u graag informeren over hoe wij binnen InstaVer Systems hiermee omgaan.

We willen alles in het werk stellen om u als klant, maar ook onze leveranciers en medewerkers vitaal te houden om zo goed mogelijk door deze periode heen te komen. InstaVer Systems volgt dan ook strikt de adviezen en richtlijnen van RIVM en de Ministeries met als doel om verdere verspreiding en besmetting tegen te gaan.

Onze bezetting

Inmiddels werken de meeste medewerk(sters) van uit huis voor zover dit mogelijk is en zijn wij op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar.

Service en onderhoud

Service en onderhoud is altijd bereikbaar echter bepaalde geplande werkzaamheden zijn nagenoeg tot stilstand gekomen betreffende uitvoeren van jaarlijks onderhoud. Inzake de storingsdienst zijn wij bereikbaar 24/7 juist ook t.b.v. de kritieke sectoren zoals ziekenhuizen, politie, brandweer , defensie maar ook t.b.v. hotel etc.

Project uitvoering

In principe proberen we op afstand de werkzaamheden uit te voeren echter is dat niet altijd haalbaar. Indien een medewerker van ons op een project locatie moet zijn om werkzaamheden uit te voeren vragen wij aan de klant te voldoen aan de richtlijnen zoals die momenteel gelden, voldoende afstand houden, goede hygiëne etc.

“Project” bespreking – showroom bezoek en/-of vertegenwoordigers bezoek

Op dit moment ontvangen we geen klanten en/-of vertegenwoordigers bij ons op kantoor en brengen we geen bezoeken naar opdrachtgevers om projecten te bespreken. We overleggen met u en vinden een Skype oplossing o.i.d. De calculatie afdeling is beschikbaar om offertes te maken.

KNX Cursus

De geplande KNX cursussen op onze cursus locatie en buiten onze deur staan op Hold tot nader bericht en worden momenteel niet gegeven.

KNX Cursus locatie Hazerswoude-Dorp

De KNX cursussen in Hazerswoude-Dorp worden als het kan geleidelijk weer opgestart met de benodigde maatregelen en het in acht nemen van de RIVM-richtlijnen. Cursisten welke zich aangemeld hebben voor de komende cursus worden op te hoogte gesteld per mail.

E-learning – KNX Basiscursus

Wilt u toch de cursus doen echter vanuit huis dan kunt u gebruik maken van ons platform Globalvizion.com. We bieden u tegen een zeer gereduceerd tarief de mogelijkheid hiervan gebruik te maken in deze moeilijke periode. De e-learning training is 95% gelijk aan de klassikale versie u kunt alleen geen examen doen..

RiTTO en KNXWarehouse.com

De ondersteuning voor RiTTO en activiteiten rondom de webwinkel KNXWarehouse.com is voor zover mogelijk normaal beschikbaar, echter kan het zijn dat de bezorging en beschikbaarheid van diverse producten op zich laten wachten. Wij zullen u dan of telefonisch of per email informeren.

Wij rekenen op een goede samenwerking om de gevolgen van het Corona virus zoveel mogelijk te beperken waarbij onze gezondheid en dat van u voorop staat.

Met vriendelijke groet,

Uw InstaVer Systems team

Mensen let op elkaar en help elkaar! De situatie kan van dag tot dag veranderen. Wij proberen u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Voor actuele informatie zie https://www.instaver.eu/corona.