Op de behoefte afgestemde en energiezuinige verlichtingsregeling van Theben

Voor een op de behoefte afgestemde en energiezuinige verlichting zijn er vele mogelijkheden: Een bewegingsmelder voor buiten zorgt voor meer veiligheid. Met een aanwezigheidsmelder regelt u uw verlichting en verwarming aanwezigheidsafhankelijk en energiebesparend. Met een Theben schemerschakelaar regelt u de verlichting afhankelijk van de lichtsterkte en verlaagt zo de CO2-emissies. In het trappenhuis zorgen een trappenhuis-automaat zoals de ELPA 8 betrouwbaar voor een veilige verlichting. En de lichtscènes van de Theben dimmer creërt thuis een gezellige sfeer.

LUXORliving – enjoy comfort

LUXORliving is de eenvoudige Smart Home-Systeem van Theben, die alles biedt wat woningen comfortabeler maakt – en uitschakelt wat niemand gebruikt. Licht aan/uit, dimmen, verwarming en jaloezieën regelen. Daar gaat het om. En het beste: LUXORliving kan  eenvoudig worden gemonteerd, geïnstalleerd en in gebruik genomen worden.

De configuratiesoftware LUXORplug kan worden gedownload. LUXORplug maakt de ingebruikname van een LUXORliving-systeem kinderlijk eenvoudig.
Ook is de LUXORplay app nu in de App Stores beschikbaar. Met LUXORplay kunnen alle functies van LUXORliving intuïtief worden bestuurd en gevisualiseerd.