Google Nest

Thuis is de beste plek. Thuis voel je je veilig. Comfortabel. Maar stel dat je huis meer zou kunnen?
Een huis dat je helpt. Echt helpt. Stel dat je huis kan leren zorg te dragen voor de mensen die er wonen en de wereld waarin ze leven? Dit is Google Nest.

Alles op één plaats

Al je Google Nest-producten en -services worden naadloos ondergebracht in je Google-account. En dankzij de beveiligingsmaatregelen van Google zijn je gegevens altijd veilig.

Google Nest thermostaat

Slim wonen in een woning waarin verschillende apparaten samenwerken, dat is de toekomst. Een apparaat dat met je mee denkt en die je op afstand kunt bedienen. Gewoon met je smartphone, tablet of computer. Overal, waar je ook bent. Dat is de Nest Thermostaat.

De Nest thermostaat onthoud de temperatuur die jij prettig vindt en zorgt ervoor dat de verwarming uitgaat als de laatste persoon het huis verlaat. De Nest weet hoe laat je thuiskomt en zorgt voor een warm huis in de winter. Kom je eerder thuis dan normaal? Zet je verwarming vast hoger met de Nest App.

De mogelijkheden van de Google Nest Thermostaat

De Google Nest is niet zomaar een thermostaat; de Google Nest denkt met je mee. De Nest leert je stookgedrag in huis kennen en zet zichzelf lager wanneer je weg bent. Zo bespaart hij energie. De Nest bedien je op afstand via een App, je ziet hoeveel energie de CV-ketel verbruikt via een duidelijk overzicht.

De Nest maakt je woning slimmer, ook kan de Nest met andere apparaten communiceren. Zo kan hij samenwerken met een rookmelder, camera’s en verlichting. Allemaal via de software van de thermostaat te bedienen op afstand.