De woonkamer is op tijd aangenaam warm, in de slaapkamer blijft het lekker koel, het licht past als vanzelf bij de situatie en de zonweringen gaan afhankelijk van het weer of de tijd op en neer. Geweldig, als comfort zo eenvoudig vanzelfsprekend wordt. Met een intelligent gebouwnetwerk van ABB/Busch-Jaeger.

Alles goed geregeld – precies naar behoefte.

Licht, verwarming, energieverbruikers, beveiligingssystemen: met een geavanceerde gebouwbesturing van ABB/Busch-Jaeger reageert uw woning op u en uw wensen. Daarbij wordt niet alleen het wonen comfortabeler als nooit tevoren, maar tegelijkertijd nemen energie-efficiëntie en veiligheid toe. Bovendien kunnen audio- en videocomponenten of huishoudelijke apparaten naadloos worden geïntegreerd. En met de intuïtief bedienbare elegante bedieningselementen van ABB/Busch-Jaeger houdt u alle gebieden moeiteloos onder controle. 

KNX-oplossingen. Geïntegreerde flexibiliteit.

Van KNX profiteert u dubbel: meteen door duidelijke gebruiksvoordelen en in de toekomst dankzij zijn de flexibele uitbreidingsmogelijkheid. Als u begint met de inbouw, hoeven nog niet alle functies vast te liggen. Busch-Jaeger KNX biedt u de structuur op basis waarvan u later of stap voor stap de gewenste functies kunt realiseren. Het KNX-systeem is gestandaardiseerd en daarom ook op termijn een goede investeringsbeslissing. Busch-Jaeger realiseert verschillende mogelijkheden met de systemen ABB Powernet KNX en ABB i-bus® KNX.

ABB i-bus® KNX. Geïntegreerde gebouwentechniek.

KNX is een mondiaal systeem voor modern gebouwbeheer en op dit gebied niet meer weg te denken. Technisch doordacht, krachtig en flexibel kunnen installaties passend bij elk gebouw en elke taakstelling opgebouwd worden. Dit systeem gebruikt naast een leiding voor de energievoorziening een aparte tweede leiding voor de volledige informatieoverdracht. Het is dan ook geschikt voor nieuwe gebouwen waarin vanaf het begin een geavanceerd, toekomstbestendig en uitbreidbaar systeem kan worden geïnstalleerd.


ABB Busch-ControlTouch

Smartphones, tablets en smartwatches worden een praktische afstandsbediening dankzij de Busch-ControlTouch®. Deze verbindt de KNX-installatie met het IP-netwerk en stuurt alle KNX-functie in het gebouw aan.

Heeft u een ABB Busch-ControlTouch van Instaver dan kunt u hier de handleiding vinden.

ABB Busch-ControlTouch handleiding