Bescherm uzelf en uw huis.

Door de toenemende inbraakcijfers groeit ook de behoefte aan veiligheid. STEINEL helpt erbij om uw huis veiliger te maken. Met de sensorspot XLED home 2 schrikt u ongenodigde bezoekers ‘s nachts op effectieve wijze af. Op onze extra pagina leest u alles over onze nieuwe veiligheidsfunctionaris.

Mooie huizen hebben nog mooiere lampen nodig.

De compacte XLED curved is uitermate geschikt voor het verlichten van entrees en tuinpaden. Deze functionele spot komt niet alleen tegemoet aan de behoefte aan veiligheid. Hij kan ook gericht moderne lichtaccenten plaatsen. Zowel de sensor als de complete buitenspot verschijnen ten tonele in een fraai ingetogen en onopvallend design en laten het licht duidelijk de hoofdrol spelen in de geslaagde enscenering rondom het huis en in de tuin.

Intelligent licht dankzij sensortechniek.

Bewegingsmelders van STEINEL schakelen het licht altijd precies dan in als u het nodig heeft. Uw huis wordt hierdoor niet alleen intelligenter, het wordt ook veiliger. Het licht gaat precies aan als u het nodig heeft. Of wanneer een ongenode gast eigenlijk liever in de duisternis was gebleven. En heel terloops bespaart u ook nog energie. Want als licht alleen maar brandt wanneer het nodig is, wordt ook geen onnodige stroom verbruikt.

Van harte welkom in de wereld van de sensortechniek.