Intelligente besturing met het KNX systeem, voorbereid op de toekomst

Het is de taak van de moderne techniek om woon- en werkomstandigheden intelligent te sturen en daarbij rekening te houden met individuele vormgevingswensen én de kwaliteit van wonen in acht te nemen. Hierbij zijn de aspecten comfort, energiebesparing en vormgeving van groot belang. Hiertoe koppelt KNX functies als verlichting, klimaatregeling, veiligheid en multimedia tot een centrale en intelligente besturing.    

Individuele en centrale bediening van de installatie in de woning

De intelligente JUNG KNX techniek brengt woon- en werkomstandigheden in een netwerk bij elkaar, waarbij apparaten met elkaar communiceren. Zo regelt u comfortabel verlichting, jaloezieën/rolluiken, veiligheid, en multimedia – geheel naar uw individuele wensen.  

Multimedia componenten eenvoudig integreren in de techniek in huis.

Gebruik de mogelijkheden van KNX ook voor uw entertainment installatie: HiFi- en TV entertainmentsets, internet en Co. worden eenvoudigweg gekoppeld aan de intelligente installatie in uw woning.                                                                                                                                      

Multirooming

Zo worden ruimtes gevuld met muziek! Met Multirooming in het KNX-Systeem hoort u in de keuken de radio, in de woonkamer een klassiek concert en in de kinderkamer een hoorspel, precies zoals u het zelf wilt. Dan wel centraal gestuurd ofwel via een bedienpunt in de ruimte: individueel kiest men de titel en het volume, uw keuze wordt getoond.  

Integratie in het Multimediasysteem

Het complete entertainmentprogramma: Smart Displays integreren uw complete multimediasysteem in uw KNX-installatie, waardoor de gehele functionaliteit tot zijn recht komt. Via de kleuren touchscreens met intuïtieve bedienoppervlakken wordt de bediening comfortabeler dan ooit tevoren.