Gewoon relaxen en u nergens meer druk over hoeven maken? Met Smart Home worden deze dromen waar. Dankzij innovatieve techniek kunnen bijvoorbeeld zonwering, licht, verwarming en huishoudelijke apparaten intelligent met elkaar in een net worden verbonden en comfortabel per smartphone of geheel automatisch worden bestuurd – voor een echte feelgood-atmosfeer. 

Met de WAREMA besturingssystemen hebt u altijd de perfecte Smart Home oplossingen bij de hand – zowel door eenvoudig achteraf inbouwen, bij renovatie of nieuwbouw. Want comfort, veiligheid en energie-efficiëntie zijn de tegenwoordige eisen die aan een moderne woning worden gesteld. Onze beproefde systemen Made in Germany vervullen uw wensen op een betrouwbare manier, voor het maximale comfort in uw persoonlijke Smart Home. 

Genieten van WAREMA Home Comfort

Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat genieten van WAREMA Home Comfort! Geniet van een zonnige dag met ultiem Wooncomfort. Doordachte, automatisch bestuurde zonwering heeft invloed op de kwaliteit van leven van mensen en de energiezuinigheid van gebouwen. Oplossingen van WAREMA zorgen voor een echt Woon-comfort-klimaat.