InstaVer Systems ondersteunt system integrators met training ETS6

InstaVer Systems ondersteunt system integrators met training ETS6

Training ETS6

Om system integrators te ondersteunen om het meeste uit de nieuwe programmeersoftware van KNX te halen, organiseert InstaVer Systems samen met ABB een training over ETS en KNX Secure. Tijdens deze eendaagse cursus leren de deelnemers meer over het nieuwe ETS6 en de recente toevoegingen aan KNX Secure. Na afloop van de training is de kennis van de cursisten over de KNX-software weer helemaal bij.

De cursus van InstaVer Systems en ABB volgt op de introductie van ETS6 door de KNX Association op 28 september 2021. De training helpt de deelnemers om hun kennis over de software bij te spijkeren en zich de nieuwe functies eigen te maken. Zo omvat ETS6 een andere topologie dan zijn voorganger. Verder is er aandacht voor de uitbreidingen van KNX Secure.

Cursusinhoud
Tijdens de training komen behalve de wijzigingen in de topologie van de nieuwste ETS-versie ook de veranderingen in de interface, de nieuwe functies en het gewijzigde licentiemodel aan bod. Daarnaast is er aandacht voor het werken met segmenten, lijnversterkers en segmentkoppelaars in het nieuwe ETS6. Verder behandelen de trainers ook de recente wijzigingen in de software van KNX Secure, waaronder de nieuwe beveiligingsfunctie KNX Secure Proxy voor ETS6 en de nieuwe interface van KNX Secure. De cursisten gaan aan de hand van een virtual practicum ook aan de slag met het praktijkgedeelte.

Cursusaanbieder eerste uur
System integrators die willen leren om met de programmeersoftware ETS te werken, zijn al vanaf de introductie van ETS bij InstaVer Systems aan het juiste adres. Het bedrijf geeft namelijk al vanaf het moment dat KNX ETS1 aanbood, trainingen om met de software te leren werken. Zo helpt Instaver Systems de system integrators al zes ETS-generaties lang om de volledige potentie van KNX te bereiken.

Trainingsinformatie
De eerste ‘opfriscursus’ over ETS6 en KNX Secure vindt op 23 november plaats in het ABB Experience in de De Woonindustrie te Nieuwegein. Doordat deze locatie de KNX-ambiance ademt, is dit de ideale plek voor het ophalen van de KNX-kennis. De training start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 15.00 uur. Op 24 november volgt nog een training, die eveneens om 9.00 uur start. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen organiseren Instaver Systems en ABB eventueel nog meer trainingsdagen.

Kosten en benodigdheden
De kosten voor de cursus zijn €250 per persoon exclusief btw. Dit bedrag is inclusief een lunch, een speciale scanner voor KNX Secure-producten en een USB-stick die een demo van het softwareprogramma ETS6 en het virtueel practicum bevat. Deelnemers gebruiken hun eigen laptop tijdens de training. Als ze over een certificaat van de basiscursus beschikken, ontvangen de deelnemers na een succesvolle afronding van de cursus het officiële KNX-certificaat als bewijs van hun kennis en vaardigheden. Cursisten die de basiscursus nog niet hebben afgerond ontvangen een bewijs van deelname in plaats van het officiële KNX-certificaat.

KNX Association
De KNX Association stelt het op prijs dat system integrators hun kennis weer op pijl brengen. De organisatie beloont daarom elke deelnemer die de cursus afsluit met het officiële KNX-certificaat met een korting van 40% op de update kosten van ETS5 naar ETS6.

Aanmelden
Meer informatie over de training staat op de website van InstaVer Systems. Aanmelden voor de training kan via het digitale aanmeldformulier. Wacht daar niet te lang mee, want vol is vol!